duitsplus

taalonderwijs

Zakelijke cursussen

Cursus Duits op maat
Succes op de Duitse markt staat of valt met de ‘Kommunicationsfähigkeit’ in de Duitse taal. Bij zakelijke contacten is behalve kennis van de taal ook kennis van de Duitse manier van zaken doen onontbeerlijk.

Duits plus helpt u graag om succesvol te communiceren. We bieden taalcursussen als maatwerk. Trainingen op maat geven we één op één, aan kleine groepjes, of aan hele organisaties.

De opzet van een maatwerkcursus wordt in overleg met u ontwikkeld. Tijdens een intakegesprek brengen we uw vraag zorgvuldig in kaart. Zo kunnen wij de cursus afstemmen op uw behoefte en doelen. Vervolgens doen we u een helder voorstel in de vorm van een offerte. Bent u overtuigd van onze aanpak, dan bieden we u een leerzame, afwisselende en aansprekende cursus aan die u de juiste gereedschappen in handen geeft om vooruit te komen.

Ook wat betreft cursuslocatie luisteren wij naar uw wensen. De cursus kan in Deventer of in-company worden gegeven.

Cursus aanbod

Voor beginners tot en met  zakenmensen die al functioneel duits kunnen spreken en die professioneler en overtuigender willen overkomen. De cursus kan op maat worden gemaakt om te voldoen aan de specifieke behoeften van uw bedrijf. 


lees verder

Methode

Het cursusmateriaal is georiënteerd op het Europees referentiekader.

lees verder

Prijzen

Wij bieden u of uw medewerkers de mogelijkheid om een individuele cursus Duits tegen een aantrekkelijke prijs te volgen.
lees verder