duitsplus

taalonderwijs

Methode

Het cursusmateriaal is georiënteerd op het Europees referentiekader.

Individueel
Cursus Duits? Bij Duits plus geven we cursussen op verschillende niveaus. Zowel individueel als in groepsverband en voor bedrijven en instellingen. We maken onze cursussen Duits op maat, naar wens en behoefte van de deelnemers en hun functie.
  
Als u, of een medewerker, snel basiskennis moet opbouwen of de bestaande kennis wil opfrissen en uitbreiden, is een individuele training het meest geschikt. Inhoud en niveau zijn volledig afgestemd op het niveau en de behoeften van de deelnemer.
 
 
Flexibel leerprogramma
Bovendien, en dat maakt een cursus Duits bij Duits plus uniek, kunnen we onze cursussen Duits variëren in intensiteit. Als u weet wat de behoefte is, kunnen wij het voor u maken. Hieronder ziet u enkele mogelijkheden en suggesties.
 
Dit is met name geschikt voor medewerkers die de voorkeur geven aan een langer en geleidelijk leerproces. Een groot voordeel van een flexibel programma is dat deelnemers meer tijd hebben voor zelfstudie thuis.
Een ander voordeel: de opgebouwde kennis wordt al tijdens de training in de praktijk toegepast. Typische problemen kunnen meteen in de volgende sessie samen met de trainer behandeld worden. Een flexibel programma bestaat uit sessies van minimaal 1 uur die u op verschillende tijden kunt volgen.